Kermis Expositie Oosterhout

Filed under K'NEXpositie

Precies een jaar geleden maakte Dutch Details op deze expo zijn entree. Met maar liefst drie spetterende achtbaanmodellen mochten wij deze expositie helpen het thema “Achtbanen” te verwezenlijken. Sindsdien is alles in een stroomversnelling geraakt en hebben onze leden al op bijna tien verschillende plekken hun modellen laten zien.

De heren van Kermis Expo zullen ook dit jaar weer een spetterende expositie wegzetten met niet alleen Nederlandse modelbouwers maar ook een modelbouwer uit Duitsland met een fantastische module waar u meerdere malen langs moet lopen voordat u alles gezien heeft!

Natuurlijk zijn ook wij dit jaar weer van de partij in Oosterhout met een attractie die we eigenlijk geheim wilden houden maar gewoon al eerder moesten delen met het publiek. Great Wheel of Holland, die enkele weken geleden met een kleine foto en een filmpje bekend werd gemaakt op deze website, zal hier in Oosterhout voor het eerst volledig opgebouwd worden en zes dagen blijven staan. Het rad is zo groot dat het nu nog een gok is of het wel gaat passen in de tent waar de expo zich bevindt!
Dit keer, om ons eenjarige jubileum te vieren heeft Jochem dan ook niet alleen een monstermodel gebouwd om naar te kijken maar zullen wij samen ook het publiek er bij betrekken door middel van een prijsvraag!

Verder zullen op de expositie ook twee achtbaanmodellen te bewonderen zijn: de Cool & Fresh en de XenoX. Beide modellen hebben al eerder op exposities gestaan in onder andere Etten-Leur en Geleen.

Voor meer informatie kan u terecht op de website van de kermis www.kermisoosterhout.nl en op www.kermisexpo.nl

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*